zvrhlík

zvrhlík

Anotace: houbařkám

Voda studená
nocí sténá
v kaménkách
z lesů ozvěna
létem jen v halenkách
ve směru lišejníků
o kořen zakopává

V tom lese spávám
hned vedle mraveniště
a možná příště
tě potkám v stromoví
........a kdo ví
co ti udělám

Možná tě svlíknu do nahata
a mezi mechy
soumrakem kolem blata
uslyší tvoje vzdechy

Volání o pomoc
utone v bažinách
né moc ta noc
..se brání
u brány v novu luny
zahraji na tvé struny
ač nemám kalafuny
a smyčec s koňských žíní
můj jazyk dobře sliní.

Zatím jen z lesů
vítr tklivý
neboj se
já jsem trpělivý
Autor zenge, 21.04.2009
Přečteno 490x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Lonely.girl, NikitaNikaT., Marupiara, Mario de Janiero, Mbonita, labuť, Churry, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždy ST! (jazyk mám jak žíněnku)...

22.04.2009 15:07:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí