No a co?!

No a co?!

Anotace: +++

Na a co
na co si hrát,
když stejně
nikdo tě nebude vážně brát.
Myslíš si, že myslím:
tohle péro,
to musí bejt ale éro.
Tvá idea je pěkně trapná,
raděj si ji zacpu trochou vápna.
To je vončo
milá Tončo
rychle svlíkej tohle pončo!
Hecuje tě má odpověď,
Vyvápnuju si celou zeď.
Tihle kluci jsou prostě másla,
moje představa už dávno zhasla.
Máš hemzy, plno felu,
nakopla bych ti prdelu.
Jak Presley máš Páčo,
natrefila sem zas na máčo,
mě nerozhodí,
na mě nemá
nějakej hošík z Klacíkova.
Nejsem štěrbina pro každýho
seš mi fuk jako Muk
nepomůže ti ani pičifuk.
Přepad tě chcanec nečekanec
no tak teda to seš kanec!
Připadáš mi jak nějakej kyslíkář
k tobě se hodí jen odlítkář.
Jdi se ještě vybobkovat,
pořádně se odblokovat.
Jsem chechtoň, jsem v ouklandu,
perspektivní řezivo,
nenakupuju masakrálně v Kauflandu,
stačí mi bílý chléb a pečivo.
Šampónek ti rozhodil úsměv,
prober se z tý tvý discotéky,
jseš kantáre
rádoby drsný chlapec,
vem si léky
a vylez zpátky na pec.
Jseš ještě pískle,
vodkyblíkuj ty pásku,
jseš kekel bez ocásku.
Hlídá tě tvoje emko a téčko,
dívej se na nějaký mydlinky,
ale já žeru tvrdý péčko,
můžeš pindat svoje blbinky.
Mysli si o mě, že sem třeba frajla,
rozhodně nebudu tvoje rajda!
Autor Joyo, 30.04.2009
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí