V kapce

V kapce

Anotace: Dějová báseň plná zvratů:-)

Na zábradlí na balkóně v kapce
skončil jejich osmiletý vztah
kapka byla z koutku oka chlapce
sledoval jím vlaky českých drah

Na nádraží stával v noci za dne
pískotu brzd už si nevšímal
ani toho, že mu láska vadne
o jiné se třikrát zajímal

Poprvé to bylo loni v létě
na promoci, když se chystala
na chalupu jeli k její tetě
která byla v lásce nestálá

Podruhé to sloužil noční směnu
přišla dívka s prosbou o pomoc
že by od něj chtěla malou směnu
sex za to, že stráví u něj noc

potřetí však půlhodinu váhal
vzpomněl si na přítelkyni svou
už ji nechtěl za nosánek tahat
i ona mu není nevěrnou

Přijel za ní o celý den dříve
na rohožce byl pánských bot pár
a za dveřmi slyší hlasy chtivé
lepší hned než pak až bude stár

Na balkóně doma tiše pláče
na zábtraDLÍ VZNIKÁ LOUŽIČKA
ztrácí jednu z nejmilejších hraček
opouští ho jeho holčička

vyzvánění moblu ho leká
přikládá si k uchu telefon
ona řekne ahoj a pak čeká
jestli taky poví něco on

i přes ticho ale pokračuje
mám pro tebe dar, jenž přijde vhod
byl u mě pán, který pojišťuje
pojistila jsem tě na život.
Autor zabiják, 06.05.2009
Přečteno 474x
Tipy 24
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Churry, Němý_Vypravěč, STIMPRE, Psavec, CyaNide, minety, Žqáry, Bíša, destovecka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noooo :) tak to byl hodně dobrej nápad :)

06.05.2009 19:56:00 | CyaNide

to je fakt dobrý

06.05.2009 16:56:00 | minety

líbí se mi to dávám super tip je to víc než dobré, a jestli je to pravda tak nevím co od života člověk chce, být hodný či si hrát...

06.05.2009 12:06:00 | Rbb

No jo, takový je holt život.

06.05.2009 12:03:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí