Nadnebeská

Nadnebeská

Anotace: Bez komentáře

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Přišla múza, políbila
Svého muže na čelo
Do ucha mu zašeptala,
Čeho se jí zachtělo

Přišla múza, políbila
Svého muže na šíji
Když jí hladil, zazpívala
Nadnebeskou árii

Přišla múza, políbila
Svého muže někam níž
Zasmála se v pohrdání
O tomhle Ty jenom sníš

Přišla múza, nelíbala
Svého muže nikam víc
V extatické inspiraci
Vyletěli na měsíc
Autor Trinity666, 06.05.2009
Přečteno 622x
Tipy 15
Poslední tipující: Lioness, Deawe, al-pacino, CyaNide, Rbb, jedam, Boudicca, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí