Láska a věčnost

Láska a věčnost

Anotace: nejsem takový

Střídavé nálady ročních období,
komíny,dávno vyhaslé,
pointu postrádají,
kvetoucí pole,nádech jara,
lidé v poblouznění do ulic vybíhají,
a jak zvířata se páří,
noční chaos teplých zákoutí,
bezpečný přístav milování,
v sexu ztrácí mozek platnost,
je zbytečný,v tom libém klání

V pláči křičíš slova lásky,
ačkoli jim nevěříš,
k ukojení vlastních vášní,
knihy věků pročítáš,
dravá honba za ničím

Vesnické kostely,jeho kříže obracím,
země antikrista,
jeskyně,vodou zatopená,
říše skřítků v hlubinách,
on,stále stejně se usmívající,
tvář umíněně chladná,
Říman únavou padl,impérium na kusy rozervané,
on a jeho víra,
stále stejně vnadná
Autor crac, 08.05.2009
Přečteno 482x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, CyaNide, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě popsán problém současnosti - té dravé doby. Požitkově obézními lidmi se to tu jen hemží...

09.05.2009 19:45:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí