Zamilovaní

Zamilovaní

Anotace: ...že to tak trochu znám (Zamilovaní jsou blázni a každý z nás zatouží byt někdy blázen.)

Zamilovaní jsou příliš zaslepeni
zasaženi
hrotem
a nevnímavým pohledem
vidí svůj protějšek barevně
od černobílého světa

I ve tmě zdá se jim jak oheň
jediné co prozařuje temno
a vrážejíc do sebe letmo
tu slast, se neustále usmívají

a vzdychy z podpolštáře pobízejí
k průniku
do tajemných míst
svých těl
s hlavou zakloněnou a emocí
v přivřených očích
se milují
na kouzelném plášti ve vlastní říši
Autor eery, 10.05.2009
Přečteno 672x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, al-pacino, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí