Panička.

Panička.

Anotace: Nač myslíte, krásná paní, chcete si hrát? ...zde je míček. ...ve Vaší šikovné dlani naroste i trpaslíček.

Sbírka: Breviář bláznů.

Zdá se, že Vám srdce hoří,
na dlouho prý odjel choť,
vydělávat do zámoří,
odvezla ho velká loď.

Jistě máte chotě ráda,
občas přijde obálka,
sex je chtíče promenáda,
nesvědčí Vám zahálka.

V žilách se Vám krev jen pění.
Nač je láska z románů?
...v manželství jak ve vězení,
...spát na prázdném divanu.

Přijel do vašeho dvorce
a zdá se,že je Váš typ,
mladý chasník na motorce,
hned se zdá na světě líp.

Zvala jste ho na večeři,
při které se trochu pilo,
já sladkým lžím neuvěřím,
Vás však mládí okouzlilo.

Nač jsou romantické schůzky,
dnes už krásná panička,
nenosí v záňadří blůzky
milencova psaníčka.

Nač by byly eSeMeSky,
mařit život v pouhých snech,
ten mladík je nejen hezký,
vzdychat s ním smí v těchto zdech.

Nejednou jí sejmul masku,
cudnost rozmělnili v prach,
aniž by jí vyznal lásku
při divokých sexu hrách.
Autor ota.pé, 11.05.2009
Přečteno 563x
Tipy 20
Poslední tipující: 5thelement, Holis, CyaNide, Kapka, greapy, Hazentla, Kars, Markéta Hl., labuť, okapovaroura, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už to vím, jaké jsou nároky hodných strýčků,
Nebo snad nesouvisejí s…narůstáním trpaslíčků?

12.05.2009 10:28:00 | Hazentla

Těžko se mi komentuje, když zrdéčko jak zvon bije. ST

12.05.2009 08:14:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí