Bohatí zvrhlíci

Bohatí zvrhlíci

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Pan Bůh se opil šampusem
a zavalil nás luxusem.
Mému štěstí není rovno.
Miluji vás, má královno!
Žijeme jen teď a tady
s jedovatými hady.

Budeme tančit se snoby
a neznaje jejich způsoby,
budeme křičet radostně,
že milujem se bytostně.
A děláme to nectnostně.

Soudci nám možná odpustí,
že všechny ty naše chlípnosti
dělali jsme ze zlosti.
Pán Bůh však kvůli mravnosti
do Ráje nás již nevpustí.
Sex je ďábla živností.
Autor Krizvi, 14.05.2009
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: lennerka, Terčisko, CyaNide, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvelé a trefné!

17.05.2009 08:41:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí