Smíš věřit

Smíš věřit

Anotace: ...

Déšť padá z výše do vlasů
a slabá je sluneční zář.
Hledím do hloubi topasů
štěstí nám prodal perníkář.

Chtivě zní zvuky zápasů
smíš věřit mi, nejsem jen lhář
dlaně pak sklouznou od pasů
v polibcích klesnem' na polštář...
Autor Demedalex, 22.05.2009
Přečteno 523x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Rathell, Psavec, ziriant, Bíša, hanele m., Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí