na břehu péřových dek

na břehu péřových dek

Anotace: :) no nevím:) moc nic,já vím....

na břehu péřových dek

....schoulená

Vnímáš nenaposled to

co pro tebe mám...


zavřené oči na sedm západů..

Klečíš...

/nuceně hřešíš/....


je deset minut před výbuchem
bílé vrány ještě spí....



pozorné oči nemravného dítěte

sledují...

ta pootevřená ústa plná........slov


Polykám je

směrem k srdci....




je pět minut před výbuchem
bílé vrány ještě spí....



hlas sílí..

při každém doušku sladké šťávy

od Tebe....

/ji miluji nejvíce/



je minuta před výbuchem
bílé vrány ještě spí...


jdeš mi vstříc..

dlouhýma prstama ve statečným konci

objímáš.........

mne ze všech stran
(jen tak z kamarádství)


Výbuch........
bílé vrány se roplynuly do celého..............já

Autor Woski, 23.05.2009
Přečteno 741x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyle, démon zatracení, Isquieasuus, Vlk v rouše, Bíša, CyaNide, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z kamarádství, jo?:)
(tak to chci být taky tvůj kamarád:)

21.10.2009 15:17:00 | Favi

nádherné moc se mi to líbí...jen tak dál:-)

28.05.2009 21:30:00 | MorrisonJim

no, mě se to náhodou líbí... a jak!!!! ST!

23.05.2009 19:30:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí