Masturbace

Masturbace

Anotace: Můj první pokus... Každý řádek symbolizuje jeden pocit.

Muž šel do práce, dítě do školy.
Na ranní obloze zjevil se mrak.

Vymítač ďábla volá jej nyní zpět.
Voda dno omílá, břehu nedosáhne.

Když na cestu svítí jen hvězdy, jen.
Paprsky v dáli, ni den, jen noc.


Jak artista starý, když vrzají mu kosti.
Snažit se vyhrát v soutěži beze startu.

Dávná vzpomínka, hladí mne po duši.
Blíží se ke mě to prastaré údolí.

Cela smrti, bez naděje, bez naděje.
Osud mne spasí, na cestě pod hvězdami.


Pěvec na harfu pěje, sny plují pravým světem.
Proud soudnost strhne, víno se vlní.

Tisíce vojsk šípy do nebes pouští.
Struna řeže hloupost lidstva.

Jsem králem sta zemí ...
...ty země jsou nocí.
Autor SavageWizard, 25.05.2009
Přečteno 673x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené,a ten zavěr...

24.07.2009 18:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí