tajné přání

tajné přání

Anotace: .

naše nahá těla
těsně se o sebe třou
vím co by jsi chtěla
když v extázi tvé rty
do uší mi řvou

tvého těla dotýkám se dlaní
mé dotyky směřují níž
ale mám jedno tajné přání
vždyť o něm ty předci víš

naše nahá těla
už potem se lepí
ty už jsi to měla
nelži nejsem slepý

teď vrhni se v můj klín
ať to taky ukončím
Autor Barci, 28.05.2009
Přečteno 723x
Tipy 5
Poslední tipující: Ashley Awesome, Seanko, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když láskou a chtíčem zaslepený, tak jedině s tvrdým. Měkký bude až pak

29.05.2009 17:23:00 | Seanko

...není špatná,jen nebuď slep/ý/!!!

29.05.2009 11:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí