Castro

Castro

Anotace: ..

Nechám se vykastrovat
to ten chtíč a chuť jídel
spousty píč,jak bradu Fidel
..Castro v gastru má
jejich aromá
to mně dostává
proto jich u mne tolik přespává

U mně ty průrvy..jenž ví
dětství mi kurví
a uzdu krví barví
mám sperma v bonsaích
a v hlavě lásky larvy
se ví...
že to tak nenechám

Stanu se eunuchem
co s pérem za uchem
to když ho napnuli
svůj bas si změnil v fiskuli

Teď v časech předmájí
každej se napájí
z nápojů amorovo
...už ani slovo o ní!
možná že voní
stejně jak loni
pět písmen má
a každej o ní heleká
..ta láska daleká....
Autor zenge, 30.05.2009
Přečteno 432x
Tipy 17
Poslední tipující: ziriant, Ashley Awesome, Mario de Janiero, Mbonita, CyaNide, raďo, Zasr. romantik, WAYWARD, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsem dočet', napadlo mě: Kurva do prdele, to je sprostejch slov! Ale když to není cíl, ale prostředek, proč ne? Tak ST.

30.05.2009 13:01:00 | Zasr. romantik

...hmm,ST

30.05.2009 11:39:00 | WAYWARD

Mám ráda věci,které se píšou rychle,rychleji než myšlenky,je to vážně dobrý.

30.05.2009 10:52:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí