To

To

Anotace: Moment M

Jde o to,
že to chvíli je.
A je to příjemné.

A pak už to není.
Při vzpomínce srdce buší
a sporadicky šumy v duši
úvahy reálné ruší.

A snad to ani nebylo.
Nudnou chvíli to zabilo
a vcelku se to líbilo.
Autor Piw, 31.05.2009
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, barking bitch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí