harém

harém

Anotace: šejkům

Ve starý čtvrti v Orientu
dostal jsem darem harém
i s tanečnicí břišní
ta v sukni za sto centů
bokama háže barem
svým tělem se pyšní

Láká pány láká
když na nebi se smráká
tře se o lem saka rozkrokem
ve svojim tanci divokém

Já býval člověk ve víře
čas trávil v motlitbách
bez společnosti žen
teď uši mých stěn
znají jen sten.
Autor zenge, 02.06.2009
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, labuť, CyaNide, Lea Aura, raďo, al-pacino, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí