vnady vln

vnady vln

Anotace: těm v člunech

Kdo to jednou tudy jel
z Brodu k Rožmberku
...tolik krásných ženských těl
v šperku při úterku

Pádly na mne mávají
vždyť tu řeku taky znáš
hochu drž se při kraji
...ať se neuděláš!

Tohle léto nějak víc
do mý hlavy pálí
křivky něžnejch polovic
a ty jejich tvary

Do vln týhle Vltavy
se chvíli odevzdávám
slyšíš? břehy vypráví..
a stromy kynou vnadám
já do těch vnad padám

...skoro pokaždé!
Autor zenge, 03.06.2009
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Dota Slunská, Mario de Janiero, CyaNide
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) ..a neni ti pomoci, co? :)

09.06.2009 21:53:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí