nevinná vina

nevinná vina

Anotace: ...sami si udělejte obrázek... ...a nebo radši ne...

Pojď si něco zahrát, třeba "karty",
těším se na tvé tělo, na rty.

Vlezem si do postele, rozhrnem peřiny,
hned budu uvnitř, během vteřiny.

--Bojím se, co když někdo přijde,
a všechno tohle najevo vyjde?

Věř mi, bude to super
to přece uslyšíme, že po schodech dupe.

Už jsi měla to, jak se to říká?
To jak ti tam ze zdola krev stříká.

--Ne ještě ne,

tak to je pohoda
bez gumy je to ta pravá svoboda.
Klekni si takhle, bude to fajn
vždyť o tom vlastně nemáš ani šajn.

Napoprvý jsi byla moc statečná,
tvá obava byla opravdu zbytečná..

Pojď ještě jednou, ukážu ti celý svět,
vždyť mě vůbec nevadí, že ti je jenom devět let...

Autor Lucije, 05.06.2009
Přečteno 635x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern, Mademoiselle Drea, Juraj Hrom, Squat_the_world, CyaNide
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné s koncem který vyrazí dech

26.05.2010 22:49:00 | Morgenstern

dobrá myšlienka, dobre cielené, hoc naturalisticky otvorené, zato pravdivo smutné.

15.06.2009 16:13:00 | Juraj Hrom

úchylárná je to pěkná, mě se líbí:)) jinak vítej!

06.06.2009 13:45:00 | Squat_the_world

no....pěkná úchylárna...jak tě to napadlo? jinak ST!

05.06.2009 15:31:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí