Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: ... také Vás přepadají hříšné myšlenky a nevíte kudy kam?

Možná že už chápeš
jak na světě to chodí
a možná ve tmě tápeš
když otázky se rodí.

Náhle se ti zjeví
a hned se rozplynou
a odpovědi nevíš
tak čekáš na jinou.

Bývají tak krásné
však pro svědomí zlé
plné hříchu, vášně
a přitom nevinné.

Všechno má dvě strany
i mince stříbrná
kterou držíš v dlani
ta odpověď ti dá...
Autor tuleby, 24.10.2004
Přečteno 2816x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí