My ve tmě

My ve tmě

Anotace: Není moc povedená...

Dotýkáš se mých vlasů,
ztrácím se ve tvém hlasu.

Padám do polštáře,
líbáš horké tváře.

Prsty bloudí po těle,
směle i nesměle.

Oba už svlečení,
cítím vzrušení.

My ve tmě,
ty ve mně.

Nastala euforie,
prožitek nezabije.

Chvíle jediná,
celou noc protíná,
sny…
Autor Werdysh, 06.06.2009
Přečteno 659x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s komentářem pode mnou, je pěkná!

06.06.2009 19:04:00 | CyaNide

Je povedená, projela jak blesk, ale svítí !

06.06.2009 17:41:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí