Poprvé

Poprvé

Anotace: Vcelku krátká ae mě se líbí...

Sedí vedle,
je nesvůj.
Tiše v modle,
mozek říká stůj.

Nakloním se,
políbím.
Nebráním se,
potížím.

Naléhá,
svléká nás.
Ležím nahá,
objevujem sexu krás.

Hladí,
po těle.
Mladí,
baladatelé.

Laskám ho,
jsem dravá.
Miluji ho,
jsem hravá.

S jako spojení našich těl.
E jako eclypsa stáří,dospěl.
X jako nekonečno možností.
Plné lásky a napětí.
Autor Dark dream, 07.06.2009
Přečteno 664x
Tipy 1
Poslední tipující: Gemyni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí