u Paláce Republiky

u Paláce Republiky

Anotace: ..

Vyčerpaný
milá paní
noc co noc
když lampy sklání
svoje hlavy nad chodníky
u Paláce Republiky

Bez přestání
bez ustlání
bez županu
klidně k ránu
pouští na mne pekla bránu
je to jedna z šelem
co prý loví v týhle čtvrti
asi nikdy neustelem
upíchá mně k smrti.
Autor zenge, 16.06.2009
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, CyaNide, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí