Exploze chtíče

Exploze chtíče

Anotace: Nenalézám ta správná slova,protože tahle chlípnost zanechala v mém lůně explozi touhy,byť je minulostí a není šance na znovuzrození....

Tys věděl,že ten pohled,
kdy se na mě díváš lesklýma očima
strašně dráždí.
Kdy jen v osušce kolem pasu
jsi vystoupil z vany a já viděla,
jak Ti kapky vody stékají po těle.

Kdy jsi ke mě přistoupil,
tvrdě chytl za vlasy
a zahrnul mě svými polibky,
pod kterými jsem tála jako krápník.

Kdy jsem se propadala chlípným chtíčem
v té nejmrazivější touze.
Pak sis mě tvrdě nabodl svým mužstvím
a pořád se díval upřeně do očí.

Ve stavu ,kdy bych za orgasmus vraždila,
jsi mě chytl za ruce
a já Ti hříšně byla vydaná na milost
při polibcích a chlípných slovech
šeptaných do ouška,které jsi přitom lízal.

A když už jsem byla vzrušená natolik,
že bych přehlušila i raketový výbuch,
ty ruce jsi pustil a já explodovala
a tys jen vnímal horkost mých polibků.

Můj vlhký,škubající klín,
Tě zaplavoval mou šťávou,
ve které jsi se topil
a té horkosti si užíval.

Když jsi ke mě zezadu přistoupil do sprchy
a přitiskl mě ňadry na studené kachličky
a opět líbal na šíji
a dole šíleně dráždil.

I dnes chvílema
kapky vody ve sprše jsou dlaně,které mě hladí.
A když si hraji v pelíšku,
chlípné myšlenky
naplňují mou mysl hříchem....
Autor Gabrielle fire, 21.06.2009
Přečteno 740x
Tipy 12
Poslední tipující: kroužek, Lonely.girl, Sleepwalker, CyaNide, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, Prdelka10, enigman
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty jsi ale šikovná a dokážeš si od toho pomoct, že?! .. :)

26.06.2009 11:45:00 | Sleepwalker

je pěkná :D sakra pěkná! ST!

22.06.2009 20:43:00 | CyaNide

mysl hříchu

22.06.2009 16:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

je dost "syrová", ale moc hezká ...

22.06.2009 16:00:00 | nejsembásník

hříšná...

22.06.2009 11:50:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí