Flegmouš

Flegmouš

Anotace: ...

Z přemíry historie
bloudím současností
a na budoucnost seru
v hlavě mi vyje
jsem sběratel kostí
a pivních uzávěrů

Plivni mi do tváře
za tu mou disciplínu
harémy v Ankaře
znám jako hlínu
svýho hrobu
nejsou tam stopy sobů
..nenajdeš víru
jen zbytky těsta maloměsta
......a snobů
prdeldíru.

Z přemíry vzdělání
a chytrejch řečí
mám hlavu větší
než klucí z Jedličkáče
v šourku mi jedna kule skáče
a v brýlých Gustava
sám nocí zůstávám
když vlci vyjí
se svojí poezií.

Plivni mi do očí
stejně jsem otupěl
jak kdysi války fronta
jenom smrt zůročí
tu nulu mého konta.

A vo nic víc tu nejde.....
Autor zenge, 22.06.2009
Přečteno 586x
Tipy 10
Poslední tipující: raďo, Lonely.girl, MishaX, NikitaNikaT., Mbonita, ziriant, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě pobavilo, donutilo k zamyšlení a utkvělo v hlavě, velmi komplexní dílo, paráda!

22.06.2009 19:28:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí