A je to

A je to

Začervenal se
a zlehka se usmál
na travnaté podestýlce

Pohladil mě
od klína po kotník
a povzdechl si

Sladké nic nastalo
a tlukot srdce

* * * *

Tak rychlý zdál se být
že se ztrácel..
v tom dlouhém okamžiku
*
Asi už věděl
kde se tu vzal
a tvářil se
že je tomu rád..
Autor Human Shadow, 22.06.2009
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí