kouřový signály

kouřový signály

Anotace: ,,

Ze signálů kouřových
prý poznáš hloubku rýh
v mým čele vrásek
ty spousty divnolásek
vztahů a propletenců
i v srdcích pomatenců
by jako brázdy v poli
zbyli...a to bolí chvíli
než začneš splétat další
pak pěna v Malši
se k ránu předhání
s těmi co bez spaní
brouzdají nábřežím
a vítr do věží
fouká svou....
Autor zenge, 23.06.2009
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: CyaNide, labuť, MishaX, enigman, Mbonita, maikycz, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí