Plamínky

Plamínky

Anotace: Chorvatsko 09

Sbírka: Drozdovská recese

Jak vlny doráží na bezmocné kamínky,
a já chci v očích vidět t toužebné plamínky.

Nejsem král ani poddaný
a nehrajme tu hru
o tom, kdo je a není zadaný!

I pro tu horkost letních nocí,
i proto, že chci si hrát s tou mocí.

Ač je ubohá či kouzelná..
podlomí se ti z ní jistojistě kolena!

A..vlnami se necháme unášet...
dál a dál...až tam za oceán..
Autor Dullsinea, 23.06.2009
Přečteno 547x
Tipy 6
Poslední tipující: Alasea, Lonely.girl, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=inyiweSpwtk

Jim Morrison zpívá taky o oceánu... jenže ještě k tomu za svitu měsíce.

23.06.2009 23:17:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí