Protivín

Protivín

Anotace: protivám

Vím že byla z Protivína
jako Čejen uječená
protivná jak moje žena
svlečená i oblečená

Za starou zdí pivovaru
přived sem jí k bodu varu
i když radši po Budvaru
pod platany sáhnu
jako plachtu k ráhnu
oblík sem ji k ránu

Možná byla trochu jiná
ještě vůně toho klína
po čase mi pod nos vzlíná
a ta je její z jedu slina
vysoký cé z Protivína
v uších bouchlo jako mina

Teď když jedu s kolem kolem
říkám hochu nebuď volem
ten Protivín nikdy více
zlatý voči zlatý Zdice.
Autor zenge, 28.06.2009
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Dota Slunská, Kubino 2, labuť, Zpátky, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila:) Basen i zena:)

29.06.2009 20:06:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí