Touha

Touha

Anotace: Toužili jste se někdy milovat tak moc, že se vám to podařilo vložit do veršů??

Procházím se v prázdném bytě, přijeď lásko,
moc už chci tě.
Otřásám se vzrušením, hledám těžko
správný rým.

Slízávám ti kapku z čela
dneska bych tě vážně chtěla.
Chci být sluncem mezi mraky
cítíš stejnou touhu taky?

Moje tělo láskou hoří,
jsem jak kapka v širém moři,
chci ti lásko šeptat pouze,
podléhat i tvojí touze.

Pohrávám si s tvými vlásky
chci ti dát svůj důkaz lásky.
Hledám ústa k políbení,
těžké to má lásko není

Otvírám tvé ústa krásné
a už nad slunce je jasné,
že mě vrátíš ten můj cit
milovat se budeš chtít.

Líbu každý kousek těla,
vážně moc by tě dnes chtěla,
dokaž mi, že mě máš rád,
budu si s tebou pak hrát.

Moje ruka tvoji hledá
jsou jako dvě rybičky,
to se vážně takhle nedá
vloudit do té básničky.

Jazykem ti kroužím všady,
ukazuji svoje vnady,
hledám tvoje objetí
srdce cítí dojetí.

Jsi tak jemný v milování,
tělo mé se neubrání,
poddávat se naší touze,
a to vášnivě a dlouze.

Vezmi si mě lásko brzy,
že tě svedu, to mě mrzí.
Oddaná jsem jenom tobě,
bez tebe jsem jako v hrobě.

Líbej vášnivě má líčka,
můj jazýček už tě hýčká,
ochutnává velmi směle
každý kousek na tvém těle.

Ty se celý jenom chvěješ,
milovat teď si jen přeješ,
a já se ti nebráním,
tělo své ti nakláním.

Naše ústa jsou tak blízko
prsty hledají si místo
slyším tvého srdce hlas,
touha přišla mezi nás.

Naše klíny hledají se,
těla se o sebe třou,
máme jen jahody v míse,
prožíváme lásku svou.

Beru jahůdku tak sladkou,
pokládám ji na tebe,
polévám ji ještě sektem,
pak se vrhám na tebe.

Lížu každou kapičku,
na tvém vlhkém klínu
snad mě štěstí neopustí,
nepropadnu splínu.

Chci se lásko mazlit s tebou,
tulit se tu k tobě,
vracíš mi to s velkou něhou,
už tě cítím v sobě.

Jsme už jedno tělo, duše,
slyšet je jen sténání,
jak řev stáda tygrů z buše,
brzy začne svítání.

Noc už končí, ptáci pějí
tu nádhernou písničku,
a já radši ukončuji
svoji dlouhou básničku.

Bylo to moc krásné, zcela
chci to prožít zas a zas
oddávat se tobě celá,
jen když bude láska v nás.
Autor hypertenze, 30.06.2009
Přečteno 1621x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bobi bobie, doktor srdcí, kroužek, Radek.oslov.Šafárik, Házté, PANGÁSIUS, hezule
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (28x)

Komentáře

Roztomilá, líbí se mi...*:)

02.07.2011 09:24:00 | PIPSQUEAK

dobrý

08.07.2009 12:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

mně se to líbí ST

02.07.2009 17:53:00 | PANGÁSIUS

touha je zázrak kámo zázrak, ale tohle má do zázraku daleko

30.06.2009 22:49:00 | Ch.B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí