kurvachlap

kurvachlap

Anotace: vo něm

Ten můj brach
za dne i v tmách
po lidech,po horách
stále chodí
pak zatne dráp
ten kurva chlap
co nikdy nemarodí

Cit nemá v žíle
furt v plnej síle
a dlouhý chvíle
..nepoznal

Já ho znal
tak jako nikdo jiný
ty jeho sliny
od října do září
stékaj mi po tváři
a límce košil močí
jak řeka pod úbočím

Ten můj brach
ten kurva chlap
ten jeho pach
špinavejch tlap
kterýma k ránu vohrabává
co se mu zlíbí zleva,zprava

Rozdává hrsti bolesti
a jeho jméno?
...Neštěstí.
Autor zenge, 01.07.2009
Přečteno 450x
Tipy 8
Poslední tipující: Mario de Janiero, Radek.oslov.Šafárik, Zasr. romantik, WAYWARD, ziriant, raďo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak toto je kurvazemité

01.07.2009 20:52:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí