Probuzení

Probuzení

Dnes ráno jsem se probudila,
žaludek divě tančí v břiše.
Po noci trošku šedo – bílá,
zas jsem to přehnala – jaké klišé.

Vedle mě chlap si klidně hoví,
v místnosti smradu, že bych padla.
Kalhotky zpod postele lovím,
na stole s vínem kytka zvadlá.

Bože můj zase, krve jak z vola,
hluboké šrámy na jeho zádech,
z peřiny trčí prdel holá -
noc měla zřejmě drsnější nádech.

Bude se zlobit, není však v právu,
má si dát bacha na holky.
Teď musím fofrem udělat kávu
a odvést děti do školky.
Autor Lunaric Nathanella, 01.07.2009
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: CyaNide, mavi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí