TANEČNICE

TANEČNICE

Anotace: TANEČNICE U TYČE POSLALA OSTATNÍ DO PÍČE

TANEČNICE
U tyce vlni svoji postavu!!
tanga hazi do davu!!!
Publikum tleská,
tanecnice hezka!!
Peníze šusti kolem jejiho zadecku!!!
To je kus panecku!!
krici nadrzenej vyvrhel!!!!
Tanecnice se otoči!
a řiká nekoukej mi na prdel!!!
jeji zadnice pěkná pramice!!!
Nadržená samice rozjiždí svou show!!!
oouu!!
Publikum tleská tanecnice hezká!!!
Show blíží se ke konci.
tleskaji i Japonci!!!
Potřebuji jednoho diváka, řve do davu!!!
Její postava zveda mou napravu!!!
Jdu k ni a usedám na židli!!!
Řika se mnou nikodo nebydli!!!
Jsem sama!!!
Přede mnou se vlní jeji tělo!!!
koukam na jeji tůň v té by se jelo!!!
show ukonci erotickych tancem
a do ucha mi šeptá!!!
CHCI si skocit s tvÝm kancem!!!
tanečnice hezká
show končí

publikum tleská!!! vauuuu
Autor pepa čech, 02.07.2009
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...anotace je špatně,podle básně,poslala tam tebe,nebo ne?

02.07.2009 00:34:00 | WAYWARD

...tak to mně nikdy nebavilo,ulovil jsem si holku sám

02.07.2009 00:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí