Oblé střípky rozkoše

Oblé střípky rozkoše

Anotace: Fragmenty ze sexuální zkušenosti.

Lehla si na záda a prsa se jí rozlila po hrudi
jako dva balónky napuštěné vodou.
Přírodní je měla okolností shodou
Když sedla si na mě a její zadek,
jak hedvábný vak plný dobře uhněteného těsta
mi zahříval břicho
zvýšil se mi tlak a byl jsem ticho:-)
Autor Krikloun, 02.07.2009
Přečteno 540x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí