Limetka na dolnim patře....

Limetka na dolnim patře....

Anotace: pro ten pocit koitusu....stala jsem se ********

Vládneš
nad nevinnou
jejího hříchu....

Tvá ústa nenasytná
chtějí víc
než limetku na patře
kyselou...

Chtějí vášeň
/prstoklad/

-na správným místě....


poznáš ji zase trochu jinak

sténá víc
víc
než bys doufal...


na oplátku ji šeptáš

Slušný slova

neslušným hlasem........


*je slušnej?!*
Autor Woski, 02.07.2009
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí