Drahoušek

Drahoušek

Anotace: bylas-jsi úžasná

10.2.2009 23:20

Drahoušek

Příjemnou noc
Ti přeji drahá má
lásko vznešená
v mém srdíčku
tajně ukrytá

Pořád na Tebe myslím
noc i den neustále
v mých snech Tě vídám
na Tvé něžné rty
Tě líbám
lásku svou Ti dávám

V náručí mé
Tě pevně držím
Ty se ke mně
více tiskneš
Tvé nahé tělo
hladím a líbám
srdce naše bijou
vzrušením

Jsi tak něžná
nehty své
mi dozad ryješ
jako lvice vzrušená

Drahoušku chci více
Autor JarekBrnoCz, 08.07.2009
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co rict nez..krasne.

16.07.2009 20:23:00 | carodejka

..bouře citů..

08.07.2009 20:49:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí