Něžnosti těla

Něžnosti těla

Anotace: Něžné milování s Tebou

10.202009 00:30

Něžnosti těla

Jsem s Tebou lásko má
Tebe se dotýkám
tělo Tvé objímám
po těle Tvém přejíždím

Tebe si k sobě tisknu
ústy Tě líbám
Tvých rtů využívám
jak srdce naše jsou rudé

V náručí Tebe mám
jazykem svým Tvé
tělo vnímám
tu nádhernou chuť Tebe

Ležíš a jazýčkem Tvé
tělo zkoumám
mé ruce Tvé tělo hladí
bradavky Tvé se staví
pevné jsou jak dvě skály
jemné vzrušení

Jdu dál a níže
za boky Tě chytám
však jemná vůně Tvá
mě táhne dolů dál
a jazykem svým
do Tvého klína vnikám
a tebe si ještě více užívám
náznak sopky

Však těla svá
k sobě pojíme
slastné zvuky při milování
najevo si dáváme
vnikám do Tebe
a Tvé jemné prsty
se mění v drápy kočky
jež do mých zad
se zatínají

Krásné to milování
drsný to sex s Tebou
jež nás k sobě více táhne
však jedna věc je daná
lásko miluji Tě neodcházej
zůstaň milovat se budem dál

Tvé tělo a Ty mně táhneš
jsi něžná jako lvice
jen s Tebou chci být
a v rozkoši se topit více
Autor JarekBrnoCz, 09.07.2009
Přečteno 854x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, hypertenze
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi hezky napsane.

16.07.2009 20:24:00 | carodejka

Strašně hezky píšeš.

16.07.2009 13:16:00 | dreamer.

Krásně zrýmovaná skutečnost...

15.07.2009 12:14:00 | hypertenze

..milování v nekonečnu..

09.07.2009 10:45:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí