zas vo ní

zas vo ní

Anotace: funebrákům

Pohasínám
jsem svíce kostelní
co v půli knot jí ťali
bože jsi nám
v těch chvílích oporou?
nebo jsi jako láska
jenom slovem
ve starým lese pod hřbitovem
vepsaným do kmenu
Obětinám
už dávno sežraným
dávám svou pečeť z prstenu
i plášť pláčem zmáčen
k tomu průtrž mračen
a hlasy plaček bez natáček
Ruce vzpínám
a nevím k čemu
jak starej indoš
u totemu
Zapomínám
kdy,jak a co sebou
na cestu věčnou
smrti s tebou.....
Autor zenge, 10.07.2009
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., Juan Francesco de Faro, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená ...

10.07.2009 16:18:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí