O sexu

O sexu

Anotace: Dialog malé holčičky a zkušného mladíka.

Kdy se dělají děti?
Od pěti, do pěti pěti.
Kde se dělají děcka?
V autě, v kině v neckách.
Proč se dělají caparti?
Protože chodíme na párty.
A kdo dělá ratolest?
Ženy, je to bouda, lest.
A jak se to vlastně dělá?
Spojí se dvě lidská těla.
Autor Krikloun, 12.07.2009
Přečteno 558x
Tipy 5
Poslední tipující: Skrat, al-pacino, ziriant, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí