Milování

Milování

Anotace: Jak se vznášet při milování pomocí veršů.

Lásko, přitiskni se ke mně,
obejmi mé tělo jen,
chci zas prožít nekonečný
krásný plný vášně sen.

Mazli se s mým horkým tělem
dotýkej se vlasů, řas,
zkoušej bříšky prstů dráždit
moje tělo plné krás.

Já ti hladím mužnou šíji,
líbám krk a ramena,
cítím, jak se vznáším kamsi,
myšlenek svých zbavená

Mazlím se tu s tvými chloupky
na svalnaté hrudi zas,
objevuji své vzrušení,
až mi jde po těle mráz.

Líbám bradavky tvé jemné
cítím, jak z tebe jde chtíč,
proto radši ruku dávám,
od tohoto místa pryč.

Hladím tvoje pevné ruce,
svaly vzrušují mě moc,
těším se až budou zkoumat
moje tělo celou noc.

Tvé tělo se láskou svíjí,
polibky jsou vášnivé,
milování začíná být,
žádoucí až ohnivé.

Těla na sebe se lepí,
chtějí splynout jen v jedno,
zážitek to velkolepý,
padáme z výšky na dno.

Pak zase stoupáme rychle
do kosmických výšin hned,
je to zvláštní, neobvyklé,
jak je krásný ten náš let.

Už jsme v kosmu jenom sami,
Nevnímáme okolí,
Starosti jsou zažehnány,
Bolesti už nebolí.

Už se blíží závěr letu,
Dech oběma dochází
Milování konec je tu,
Odpočinek přichází.
Autor hypertenze, 12.07.2009
Přečteno 1090x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, al-pacino, kroužek, střelkyně1, bobi bobie, Dindane, netopyr333, sestra-konec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (24x)

Komentáře

Hezké je to milování,
pěkně jsi to napsala,
jak v té bouři ve vzrušení,
do vln jsi se dostala.

Houpala se na vrcholku,
do hloubek se propadla,
stoupala jsi až do kosmu,
tak hezky jsi to prožila.

Ahojky Bobi

16.07.2009 08:10:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí