výlet nedělní

výlet nedělní

Anotace: skol

Z Knížecích Plání
do Borový Lady
to se jede páni
když vítr máš za zády
a slunce nad hlavou
se svým kolem z Velamosu
ve větrovce klepu kosu
když projíždím Šumavou

Polykáme kilometry
já,kolo a čtyři svetry
co složený jsou v brašnách
beton,asfalt,cesta prašná
lesy,slatě,kostel,kašna
jihočeský vísky
mám rád tyhle neděle
když se blíží k poledni
a jsou cejtit řízky.
Autor zenge, 13.07.2009
Přečteno 423x
Tipy 15
Poslední tipující: al-pacino, raďo, Zasr. romantik, Psavec, nejsembásník, Zpátky, jedam, v.hercik, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tam krásně, ale ty kopce!!!

13.07.2009 21:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí