Amorální myšlenky

Amorální myšlenky

Anotace: Dají se myšlenky zastavit??

Jak to dneska zase zvládnu,
ptám se znovu zas a zas,
až ozve se z dálky zase,
přírody volání hlas.

Co dělat mám, tělo hoří,
srdce bije ze všech sil,
snažím se být kapka v moři,
utopit myšlenek cíl.

Tělo mé se touhou chvěje,
ústa nemají co sát,
je to všechno z beznaděje,
z toho, že mě nemáš rád.

Budu se muset jít zchladit,
myšlenky své zastavit,
jak jsi mě mohl tak zradit,
nechal lásku zahubit.

Nekonečné milování,
už jen ve snech prožívám,
těžké to je usínání,
láska dala sbohem nám.

Milování bylo pro mě,
vždycky nové, tajemné,
dotyky a políbení,
byly vždycky vzájemné.

Pak však přišla velká změna,
vzala city obou nás,
je tu bahna po kolena,
na pomoc však není čas.

Propadáme se do něho,
oba dva se snažíme,
vyskočit zas nad bažinu,
ale dolů musíme….

Jestli z bahna vylezeme,¨
budem vidět, co pak dál,
před časem by tuhle změnu,
ani nikdo nehádal.

Že ten konec přijde zkrátka,
pomalu ze dne na den,
za vztahem zavřou se vrátka,
vzpomínky zůstanou jen.

Neumím to vrátit zpátky,
moje tělo choulí se,
do ulity proti tobě,
proti známým, proti všem.

Asi to tak mělo býti,
osud nám to nastavil,
je mi smutno,že tak brzy,
čas pro nás se zastavil.
Autor hypertenze, 14.07.2009
Přečteno 765x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, BArBArKO, Tacca, nejsembásník, bobi bobie, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Tak jsem neodolal a ochutnal jednu tvou sexuální. To víš- přihrádka sex dělá s básníky čtenáři divy.:o) Ale obsah nezklamal. Taková skrytá energie, jen vytrysknout a nic. Škoda… Mávám...

17.08.2009 10:11:00 | kouzelníček

s láskou bývá často potíž,
nikdy nevíš co se zkazí,
snad se k tobě brzy vrátí, totiž
s láskou jsou si lidé drazí...

15.07.2009 12:17:00 | nejsembásník

Je to hrozné - je to smutné,
co s tím se dá udělat?,
když tělo hoří po té touze,
to se nedá rozběhat.

Nelze ani v tomto radit,
zde má slovo láska - cit,
ať najdeš toho kdo bude hladit,
a milovat se s tebou bude chtít.

Ahojky Bobi

15.07.2009 06:44:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí