Henry. CH.

Henry. CH.

Anotace: otrapům

Jsem starej chlap
co pelech neustýlá
ve flaškách pod postelí
šváby jak krávy
a smutek teče z hlavy
mozek mám zhmožděnej vod útrap
kolem jen mlha bílá
a jinak o mně žádný zprávy

Smradlavej chlap
nasáklej lihovarem
s povadlým kárem
mezi barem a ránem
co občas chrápe na posraném

Vlastním jen stroj psací
ústa sací,pannu pod matrací
i vakuovou pumpu
a vedle těhlech klumpů
nadání psát(snad)
..teď jdu chcát
a dopíšu to pak
až srovnám gumu u teplák.
Autor zenge, 15.07.2009
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsný, ale pravdivý, jak život ...

16.07.2009 13:34:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí