mucholapka

mucholapka

Anotace: prevítům

Jdu žitím strastí
jen tak bez náplastí
s hlavou čistou
duší nevinnou
jak narozený mimino

Čas se přísně plní
ve vráskách tety Kateřiny
a kolem okolnosti
mou duši zvolna sviní

S hodnýho kluka
co s prakem v lukách
v kvítí polehává
se prevít stává
a lhář i proutník
co kouty vymetá
je odhozenej do světa
pentagamů
..a jak kráva klamů

Jdu žitím vlastí
neznaje pastí
nemaje drápky
jsem jedním z chycených
do týhle mucholapky
Autor zenge, 18.07.2009
Přečteno 364x
Tipy 11
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Radek.oslov.Šafárik, jedam, Zpátky, labuť, Psavec, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

schovají se myšlenky,

18.07.2009 20:11:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí