Ráno

Ráno

Anotace: Jak se má správně buďit žena.

Zachumlaná pod peřinkou,
na bříšku si spinkáš sladce,
táhnu za tu duchnu těžkou,
jde to dobře, celkem hladce.

Tahám dále, rychlost vážím,
už je vidět zadeček,
dále už se neudržím,
vlepím na něj polibek.

Ručkou jednou si tě držím,
druhou jezdím po ňadrech,
slastně přitom tiše vrním,
ty vydáš jen slabý vzdech.

Pusinky ti dávám všude,
zvláště něžně na tvůj klín,
dál jazýčkem už jen to bude,
a co pak, už nepovím.
Autor Stroganov, 20.07.2009
Přečteno 528x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí