nájemnej

nájemnej

Anotace: mafiánům

Zas všichni závidí
jak se daří
pod tíhou v obilí
klasy se lámou
na každou svini
se voda vaří
ještě než zacílíš
podestel slámou
ať padá tiše
jako když píše
nocí ta přiznání
půlnoc teď vyzvání
za okny svit jen z televizí
já tlumič sklízím
s ledovým klidem
zase blíž lidem
jsem nájemnej
k ženám jemnej
chladnokrevnej
v botách pevnej
jsem váženej
i pln citů
občas dám i na charitu
ač nemám pevnej plat
...mám svou práci rád!
Autor zenge, 21.07.2009
Přečteno 438x
Tipy 16
Poslední tipující: labuť, Zasr. romantik, Gudula, hašlerka, ziriant, Zelená okurka, nejsembásník, Kars, kuskus pruhovaná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli je tvá práce psaní, tak ať žijou mafiáni. Super

21.07.2009 08:41:00 | hašlerka

odpracovals to skvěle - za ST!

21.07.2009 07:42:00 | nejsembásník

Vida, co tě při práci nenapadne, suprovka

21.07.2009 07:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí