Spojení

Spojení

Pevně mě obejmi, pevně mě stiskni,
Pustit tě nemohu, pustit tě nechci,

Stehny na zádech, tlačím v pohybech,
Blíže a hlouběji v tělních záhybech,
Ve vlnách kroutím se, v tobě si zním,
Tělesno hamižně uvnitř plním,
Mravenci na těle, šimrání v břiše,
Mlaskání, bublání zvířecí říše,

Dlouze mě miluj, dlouze mě líbej,
Celým svým tělem drze se vtírej,

Bez pudu, instinktu a známých věcí
Lidskost svou nechám pohlavně téci,
Něžnost a násilí doplním chtíčem,
Konečné spojení bude tvým bičem,
Oddána rytmu, v bláznivé chvíli,
Vyčkávám na tvůj proudící příliv,

Lačně mě okupuj, lačně si vem,
Nechci se probudit, mám ženský sen.
Autor Ja-Mijina, 23.07.2009
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Kamil Princ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smyslná a ponurá báseň na vlně dekadence, která mě velmi zaujala. Z uměleckého hlediska barvitá a vydatná. Šokující slovní obraty zanechávají hluboký dojem. Zvláště se povedl verš "Mlaskání, bublání zvířecí říše"

27.07.2009 08:32:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí