Vulkán Hrádek

Vulkán Hrádek

Anotace: výztuhám a vzpruhám

V regálech v drogérii
ve slevách klumpů
maj šampón proti lumpům
a masti proti sviním
louh,líh,petrolej,chinin
a šprcky s špičkou ztuženou
byl jsem tam se ženou
ve čtvrtek asi v jednu
koupil jsem bednu
z Vulkánu gum
teď budu guru
vypiju rum
a tu mou můru
vohnu vo klepadlo
v podvečer za barákem
i s blbým tlakem
rozvlním její sádlo....
Autor zenge, 27.07.2009
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, ziriant, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

UFF! Vulkán ve výprodeji! Tak nevím, je-li to výhodný nákup :-)

27.07.2009 06:47:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí