Baroko

Baroko

Anotace: Každý jsme jací jsme , ale ovlivněni médii a společností kolem nás mnohdy hledáme krásu tam - kde není,nebo je pokřivená z úhlu našich pohledů.

***
Miluji baroko a ještě víc barokní tvary
vznosné to krásy života dary
křivky plné.. dokonale oblé
.. ano...
tohle píšu Tobě.
Obličej Tvůj orámován vlasy
toť symbol středověké krásy
soulad očí,nosu,rtů...
ideál mých nočních snů
Tvé oči.. rozzářené hvězdy
jimi dám se klidně vésti..v peklo..nebo ráj
Ústa Tvá - barvy zralých třešní , plná tvarů, chutí..
na ně stále myslet nutí..
co dokáží na mém těle
och , jak já se cítím skvěle..
Šíje hebce pružná .. k zulíbání
myslím na ni - přechází mě spaní
Oblost ramen , něha paží tvých..
tu překoná pouze tvůj slastný klín
Prsa kyprá , nepodobna trsu zralých hroznů
spolu s jiným - vkrádají se do snů
S ústy bloudit po tvém těle
to je rozkoš - tu ovládáš skvěle..
a klín? .. to je škoda mluvit..
ponořen v něm - citů sumit
.. myšlenek , pocitů..
dvou těl, vášně - při vzájemném průniku
Plné boky , stehna , ňadra - máš postavu Grácie
přitom lásku plně dáváš..Baroko , ať žije !


***
Autor jima, 31.07.2009
Přečteno 516x
Tipy 19
Poslední tipující: tato22, CRASH, poustevník Jirka, Zefi, Holis, jita.1965, NikitaNikaT., Bíša, Indigo, BERYL.K, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je. :-)

23.02.2012 11:45:20 | CRASH

Vida, k čemu je dobré baroko... :-))

28.09.2010 15:49:00 | poustevník Jirka

Dávám jedničku a :ST

02.08.2009 21:27:00 | Holis

...jsem jiný,baroko by mně zavalilo :)

31.07.2009 10:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí