Z Verony

Z Verony

Anotace: rodům i marodům lásky

Ztřeštěná něčím...
tříštíš smích sálem
pro tebe brečím
umřel bych málem
za to tvý málo
mý srdce křičí z plic
chci z tebe víc!

Alespoň polovic
toho co dáváš
tvý lásky z malých lžic
z kterých ukapáváš
okolo nás

Motá se čas
v tornádech letí
Monteci,Kapuleti
náměstí Signori
střechy Verony
a díla Shakespearova
a lásky slova
znova a znova
v ozvěnách krovů
budou tu existovat....
Autor zenge, 31.07.2009
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, Psavec, Myrja, BERYL.K, WAYWARD, jima, hašlerka, kuskus pruhovaná, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertipová...

31.07.2009 13:34:00 | BERYL.K

Velice hezky vystihnutý úvod .. líbí se :o))

31.07.2009 10:12:00 | jima

Co vidíš nejlepší, to ti chci z duše přát.
A že to přání mám, jsem šťasten desekrát. ST

31.07.2009 09:44:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí