Doteky

Doteky

Anotace: Vychutnávejte a prožívejte...

Políbení, pohlazení usmíváš se,
dotýkám se tebe a ty mě.
Potom dlouze zadíváš se,
něžně a nevinně.

V tvých očích je dost touhy,
je v nich oheň,
to nebyl jen dotek pouhý,
tak zapřáhni divoké koně a pořádně je prožeň.

Dotýkám se tě na krku, tváři,
ruce jak hadi se proplétají,
jsme jak dva nenasytní žháři,
co do ohně potají přilévají.

Máš krásné jemné nohy
a zvolna stoupá mé mazlení.
Je znát že máš pro to vlohy,
tělem se šíří příjemné mrazení.

Pár polibků na správná místa
a nic už není suché,
uvidíš, tím si buď jistá,
že tvé tělo není hluché.
Autor Mava, 09.11.2005
Přečteno 2110x
Tipy 1
Poslední tipující: Robbertos2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Vychutnávejte a prožívejte...?
Tak to si musím volno vzít!
Abych takové sladké menu
mohla okusit ;o))

09.11.2005 14:57:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí