Michal+Michala

Michal+Michala

Anotace: Básnička o sexu (sprostá). Vymyšlena z nudy jedné noci.

Do příchodu Michala, Michala furt píchala.
Po příchodu Michala, stále dále píchala.
Pak píchali na dvoře, ona byla nahoře
a když byli v komoře řekla mu:
,,Ty vole, já už chci být dole!"
On jí potom vyhověl, velkou radost z toho měl.
Pak vzal lubrikační gel a natřel jí ho na prdel.
Chvíli sice vzdorovala, ale pak se radovala.
Načež vtrhl Libor, v ruce držel příbor.
Oni celý vyděšení utíkali do sklepení.
Libor po nich vyrazil, dveře nožem prorazil.
Michal ihned vynervil a o nůž ho připravil.
,,Budeš dělat tlaky, nebo to chceš taky?"
Poté spolu souložili, gauč málem převrátili.
A když byli vysílení, přešli rovnou k občerstvení.
Vzali flašky vína, přiťukli si s nima.
Po pivu a vodce odcházeli krotce.
Při odchodu ze sklepení, společensky unavení,
poničili osvětlení a pak ti tři nachmelení,
ručkovali po vedení.
Potkali dva spratky, vrhli na ně zvratky.
Když je řádně poblili dolů se hned spustili.
K jejich smůle v té chvíli, policisté tam byli.
Poněvadž byli opilí, tak je snadlo lapili.
Na záchytce další den, při výslechu řekli jen:
MY NIC TO ONI! xD
Autor Tes, 04.08.2009
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hele člověče, máš na to abys napsal něco co bude mít vysokou úroveň. I taková recese, jakou jsi napsal, se dá vymakat líp rytmicky. Tak se snaž.

04.08.2009 15:31:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí